Juha Meuronen - Saarilta ja rannoilta

2.2.2016 - 27.2.2016

Helmikuussa kahden taiteilijan yhteisnäyttely "Saarilta ja Rannoilta" jossa on esillä Juha Meurosen sekatekniikalla toteutettuja viitteellistä luontoa kuvaavia maalauksia sekä Kirsi Haapamäen samoista kohteista maalaamia pikkutarkkoja akvarelliteoksia.

Meillä oli ilo ja kunnia saada taiteilijavieraiksemme taiteilijapariskunta Juha Meuronen ja Kirsi Haapamäki joiden ensimmäinen näyttely täällä on nyt käsillä.

Monimuotoinen suomen luonto on Juhan innoittaja ja inspiraation lähde. Mieluisia ovat vuodenaikojen vaihtelut,  ensilumen tulo ja jäiden lähtö. Samoin saariston hyvinkin karut maisemat. Luonnosta jääneitä muistikuvia hän sitten muuttaa teoksissaan rytmisiksi viitteellisiksi maisemiksi.

Yksityisnäyttelyitä on ollut ympäri Suomea mutta Tampere on pitkään jäänyt paitsioon. Myös Tukholmassa näyttelyitä on ollut useasti.

Yhteisnäyttelyitä niin Suomessa kuin ulkomaillakin on ollut useita kymmeniä.

Kirsi on kuvittanut yli 70 kirjaa, näyttelyitä, mainoksia, tuotekuvastoja, pienpainotuotteita jne.

Vapaan taiteen tekeminen on luonteva osa jokaisen kuvittajankin arkea, myös Kirsin ja muutamia vuosia Kirsi onkin panostanut enemmän myös vapaan taiteen tekemiseen.

Kuten Juhan niin myös Kirsin innoittajana on suomen luonto. Kirsin muistikuvat muuntuvat erittäin yksityiskohtaisiksi teoksiksi samoista paikoista.

Tervetuloa katsomaan ja ihastumaan

 

Tiedustele teoksista » Share

Teoksia ja tunnelmia näyttelystä