Siirry sisältöön
« Takaisin listaukseen

01.04.2014 - 26.04.2014

"Pohjoisen Luonne"

1.4. - 26.4.2014

Netta Tiitisen ja Samuli Alosen yhteisnäyttely

"POHJOISEN LUONNE"

Kuvanveistäjä Samuli Alosen kuuluisat Citybirdit ja lapsiaiheista tunnetun taidemaalari Netta Tiitisen maalaukset ovat nyt sulautuneet sympaattiseksi yhteisnäyttelyksi, jossa herkkyys, huumori ja skandinaavisen hillitty värimaailma kuvaavat pohjoisen luonnetta parhaimmillaan. Luonto ja lapset kohtaavat elämän poluilla.”

Netta Tiitinen on loistavaan menestykseen kohonnut nuori kuvataiteilija joka on jo ehtinyt saamaan menestystä urallaan.

Netan saavutuksia näyttelyiden lisäksi on mm.

2013 ja 2012 Taidekeskus Salmelan yleisöäänestyksien voitot
2012 Taidekeskus Salmelan grafiikkastipendi ja Osuuskauppa Suursavon kummitaiteilija- stipendi
2011 Taidekeskus Salmelan talvistipendiaatti 2011-2012

Samuli Alonen sai kasvaa perheessä, jossa taiteen tekeminen on ollut aina läsnä ja jossa kannustettiin omien vahvuuksien toteuttamiseen. Käsillä tekemiseen taipuvainen Samuli opiskeli muotoilijaksi Kuopion muotoiluakatemiassa. Opiskeluaikana pronssi herätti vahvan kiinnostuksen ja heti valmistuttuaan (2000) hän toteutti unelmansa ja rakensi Jyväskylään Pykälistön vahtitupa-alueelle oman ateljeen. Taiteen luomista tukeakseen hän hankki vanhoja junavaunuja ja kunnosti niistä vaunugallerian pihapiirissä oleville raiteille.

Samulilla on myös jo savutuksena lukuisia julkisia veistoksia ympäri Suomea sekä huipentumana vuoden 2013 S-ryhmän taidepalkintokilpailun voitto. Vuonna 2012 hän voitti Billnäs young artists nykytaidekilpailun

Jaa:
Näyttelyn teokset Kuvia näyttelystä

Näyttelyn teokset

Kuvia näyttelystä