Siirry sisältöön
« Takaisin listaukseen

02.02.2021 - 27.02.2021

KAISA-TUULIA TUOMI Romanssi

Tänään 17.2.2021 julkistettiin Taidekeskus Salmelan kesän 2021 taiteilijat, meillä on ilo kertoa että näyttelyvieraamme Kaisa-Tuulia Tuomi on yksi Salmelan kesän taiteilijoista.

 

Tässä Kaisa-Tuulian terveiset Salmelasta.


Helmikuussa näyttelyvieraanamme on tamperelainen kuvataiteilija Kaisa-Tuulia Tuomi. Hänen Romanssi- näyttelyssään näemme herkkiä luontokuvia sekä ihmisiä tanssin maailmasta.

 

"Innoituksen lähteeni ja intohimoni ovat ihmiset, tunteet ja vuorovaikutus, sekä itseni tutkiminen psykoanalyyttisesti luontomaalausten kautta. Tavoittelen maalauksissani tunneyhteyttä ihmisten välillä, sekä tunnelman luomista oman sisäisen prosessin, elämänkokemusten ja muistojen avulla. Luontoa maalatessa en pyri niinkään jäljittelemään luontoa, vaan kerron omia tunnetiloja, sisäistä maailmaa ja käyn läpi erilaisia merkityksiä itsestäni. Luonnossa minua kiehtovat ojanpiennarten unohdetut kasvit ja kiertokulun kauneus kuolleissa villikasveissa. Kainuussa kasvaneena karu maisema, korpimetsä ja suot ovat olleet minulle elämänmittaisia sielunmaisemia.

Argentiinalaisen tangon tanssijana olen tutkinut paljon tanssin ja liikkeen tuomaa visuaalista näkökulmaa myös maalaustaiteeseen. Paritanssin tuoman kauniin tunneyhteyden ja tangokulttuurin yhdistäminen poikkitaiteellisesti maalauksiin on yksi rakkaimmista haasteistani ja aiheistani. Kun ihminen voi olla toisen sylissä tangossa sen pienen hetken, on mahdollista olla mitä vain tai ei mitään."

 

 

Tästä linkistä Kaisa-Tuulian tervehdysvideoon.

Jaa:
Näyttelyn teokset Kuvia näyttelystä

Näyttelyn teokset

Kuvia näyttelystä