Siirry sisältöön
« Takaisin listaukseen

09.02.2011 - 12.03.2011

Kohti kevättä

KATJA HANNULA 9.2.2011 - 12.3.2011

JATKOAIKA

Erittäin suuren suosion saanut näyttely sai viikon jatkoaikaa eli Katjan teoksia pääsee ihailemaan 12.3 asti, Tervetuloa

"Kohti kevättä"

Keskiviikkona 9.2.2011 vietettiin Katja Hannulan näyttelyn kutsuvierasavajaisia.

Paikalle oli saapunut reilu 150 kutsuvierasta juhlistamaan näyttelyn avajaistapahtumaa. Näyttelyn avaajana toimi viimevuoden positiivinen suomalainen, hevosyrittäjä , mäkihyppääjälegenda Toni Nieminen. Toni kertoi avajaissanoissaan muutaman vuoden takaisesta TV-ohjelman teon yhteydessä tapahtuneesta ensitapaamisestaaan Katjan kanssa. Hän kertoi hyvin lämpimään sävyyn ihastelleensa jo silloin Katjan tapaa suhtautua elämään, perheeseen ja taiteen tekemiseen. Avajaisvieraat olivat Tonin kanssa samaa mieltä siitä että teosten tekeminen vaatii todellista paneutumista ja aiheen tuntemista ja että tosiasia on että toisilla on lahjoja taiteeseen ja toisilla taas johonkin muuhun asiaan.

Katja Hannulan harmoniset maalaukset kertovat hevosihmisen rakkaudesta elämään - hevosiin ja sitä ympäröivään mystiikkaan ja kiehtovaan voimaan. Vuosien työ hevosten ja niiden kuvaamisen parissa näkyy vakuuttavana jälkenä öljyvärimaalauksissa jotka ovat valloittaneet Suomen lisäksi jo useissa Euroopan maissa.

Tervetuloa katsomaan Katjan erittäin kauniita teoksia.

Jaa:
Näyttelyn teokset Kuvia näyttelystä

Näyttelyn teokset

Kuvia näyttelystä