Ulla Kauhanen

s. 1968 Joensuussa.

Asuu ja työskentelee Hattulassa

Ulla on käynyt Hyvinkään Taidekoulun ja valmistunut v.-95 ja vuosien saatossa saanut lisäopetusta lukuisien taidekurssien muodossa. Taiteen tueksi suorittanut myös Jyväskylän yliopiston kandidaatintutkinnon luovassa kirjoittamisessa v. 2007. Kauhanen on pitänyt lukuisia näyttelyitä ympäri suomen ja tehnyt jo kahdeksan kirjaa sekä suunnitellut postikortteja.

” Ensimmäinen tarkka muistikuvani taiteen tekemisestä on ollessani toisella luokalla 8 -vuotiaana. Opettaja antoi tehtäväksi piirtää oman käden. Muut laittoivat kätensä paperille ja piirsivät ääriviivat. Minä taasen laitoin vasemman käteni pulpetille malliksi, ja piirsin oikealla kädellä paperille sitä mitä näin. Kärsin ihottumasta, mutta piirsin kaikki uurteet ja haavat. Opettaja ei sanonut mitään ja vierustoverini irvaili, että näyttää ihan jonkun mummon kädeltä

Maalaan eri tekniikoilla lähinnä öljy- ja akryyliväreillä isoja ja pieniä töitä. Vieläkin koen löytämisen iloa. Taiteessa en halua urautua, haluan haastaa itseni parantamaan työni jälkeä ja haluan kokea edistymistä. Taiteen tekeminen tuo iloa ja onnea elämääni ja toivonkin, että työni tuovat katsojalleen samantapaisia tunteita. "

Jaa:

Myyntivalikoimassamme olevat teokset