Siirry sisältöön
« Takaisin listaukseen

Terhi Leppäkoski

Olen hämeenlinnalainen kuvataiteilija, toiminut aiemmin myös graafisena suunnittelijana.

Taideopinnot mm.
Lapin Yliopisto ja Taidekoulu Alfa

Erilaisuus, yhteiselo, kohtaamiset, nuo teemat toistuvat usein maalauksissani ja kiinnostavat minua. Inspiraationi saan usein jostain kuvasta tai näkemästäni asiasta, jonka ympärille kehitän tarinan. Myös värit inspiroivat minua, joskus innostun jostain aiheesta pelkän värin takia. Eläimet toimivat malleinani välittäen meille jokaiselle tuttuja tunteita ja hetkiä elämässä.

Maalauksissani on esillä eksoottisia eläinlajeja aina pienistä linnuista suuriin ja raskaisiin myskihärkiin asti. Aiheeni käsittelevät läheisyyttä, huolenpitoa, ennakkoluuloja, riemua, elämän ohikiitäviä hetkiä. Lähestyn aiheitani inhimillisyydellä ja lämmöllä, lempeällä huumorilla. Sympatiaa ja ymmärrystä toisiamme kohtaan, sitä sanomaa ja tunnetta haluan myös välittää katsojalle. En sulje silmiäni siltä tosiasialta että maailma on usein hyvin julma paikka, mutta mieluummin haluan kuitenkin levittää inhimillisyyden, monimuotoisuuden, rakkauden ja ilon sanomaa.

Maalaan sekatekniikalla kankaalle käyttäen sekä pigmentti-, akryyli- että öljyvärejä. Työn värimaailman tulee tukea aihetta ja luoda tunnelma maalaukseen. Kuvan harmonia, rytmi ja symmetria ovat minulle myös erittäin tärkeitä työn kokonaisuuden ja tasapainon vuoksi.

Jaa:

Myyntivalikoimassamme olevat teokset